Houtman Transport

Houtman Transport bv winnaar Lean and Green award

Houtman Transport b.v. is in november 2011 winnaar geworden van de Lean and Green Award. Daarmee onderscheidt Houtman Transport zich als ‘koploper in duurzame logistiek’.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich actief inspannen om hun logistieke proces duurzamer te maken. Het programma Duurzame Logistiek is erop gericht om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de logistieke keten. Daarbij gaan kostenbesparing en reductie van CO2 hand in hand.

De directie van Houtman Transport b.v. sluit zich volledig aan bij het Programma, omdat de doelstellingen van de onderneming overeenkomen met de doelstellingen van het Programma en omdat Houtman Transport b.v. graag een bijdrage wil leveren aan de verduurzaming van de logistieke keten.

Het toekennen van de Lean & Green Award gebeurt op basis van een schriftelijk plan en is in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu getoetst door TNO. Van de minimaal vereiste 35 punten heeft Houtman Transport 47 van de in totaal 50 punten behaald. Een score die duidelijk aangeeft hoe Houtman Transport staat ten opzichte van het Lean en Green Programma en duurzame logistiek.

Door het behalen van deze Award behoort Houtman Transport bij de eerste 200 bedrijven in Nederland die deze Award in ontvangst hebben genomen. Een Award waar Houtman Transport terecht trots op is. Indien u geïnteresseerd bent geraakt in het Lean and Green Programma kunt u een bezoek brengen aan de site:
www.duurzamelogistiek.nl

Lean and green