Houtman Transport

Werkwijze

Voor al uw transportwensen
Wij vervoeren al uw producten of het nu gaat om een pakket, een pallet of een volle vrachtwagenlading. Ons logistieke proces is ingericht op het vervoer van pallets, waardoor wij u een hoge kwaliteit van dienstverlening bieden. Met het gebruik van een eigen pallet- en randensysteem vervoert Houtman uw pallets eenvoudig, veilig èn voordelig. Want u bespaart op verpakkingskosten. Wij zorgen voor een snel en veilig vervoer.

Volledig in eigen beheer
Houtman Transport voert het transport volledig in eigen beheer uit, door heel Nederland. Vanuit uw bedrijf gaat de zending naar ons goed beveiligde magazijn in Heerde. En van daaruit gaat deze rechtstreeks naar uw klant. Er is nooit sprake van extra traject vervoer of overslag. Dat verkleint sterk het risico van schade aan uw goederen of vermissing tijdens het vervoer. Met 40 voertuigen en een overslagcapaciteit van 3500 m2 komen wij tegemoet aan al uw wensen.

Ook voor producten die extra zorg behoeven
Houtman Transport vervoert o.a. kwetsbare producten, die extra zorg behoeven.
Denk hiebij aan medicijnen en kleding. Voor transport van verf en lakken ( ADR-gecertificeerd ) bent u bij ons aan het goede adres. Ook voor verwarmd transport en vervoer van gevaarlijke goederen (ADR-gecertificeerd) bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij luisteren naar uw wensen en stemmen daar onze dienstverlening op af.

Pakketzendingen
Pakketzendingen vervoeren wij via Packs. Packs is één van de meest concurrende en klantgerichte dienstverleners met een dekkend distributienetwerk binnen Nederland. Uw colli zending wordt gegarandeerd snel bezorg door Nederland, binnen 24uur gedurende zes dagen per week, dus óók op zaterdag.

Professioneel, servicegericht en flexibel
Onze chauffeurs en onze medewerkers kennen het klappen van de zweep. Professioneel en kundig komen zij tegemoet aan al uw wensen èn aan die van uw klanten.
De communicatielijnen zijn kort en wij zijn uiterst flexibel. Wij ondernemen snel actie, als actie is geboden. Dat werkt wel zo prettig. Daarom hebben wij met veel van onze klanten een lange relatie.